"De Gemakkelijkste Manier Om Een Gestreepte Achtergrond Voor Je Website Te Maken...."

Wat is dit?

VM Websites heeft het werk al gedaan voor je en heeft de meest populaire gestreepte achtergronden gemaakt en samengevoegd in één verzameling. Dit complete pakket bestaat uit meer dan honderd afbeeldingen die je direct kunt gebruiken als achtergrond voor je website of elk ander grafisch werk.. Elke afbeelding wordt geleverd in zowel PNG als JPG bestand.

Wat kan ik er mee?

Door alleen de afbeeldingsnaam in je website code of stylesheet te veranderen is het mogelijk om meer dan 100 verschillende websites te maken. Nog nooit was het zo gemakkelijk om zulke populaire Web 2.0 stijlen te gebruiken op je website. Mischien weet je niet hoe je zulke achtergronden moet maken, of wil je geen tijd verspillen om uit te zoeken hoe je deze achtergronden moet maken? Dan is deze verzameling de allerbeste oplossing.

Okay, maar hoe zien die achtergonden eruit?

Die vraag had ik al verwacht en daarom kun je hieronder 10 verschillende voorbeelden bekijken:

Achtergrond 1 Achtergrond 2  - Achtergrond 3  - Achtergrond 4 - Achtergrond 5

Achtergrond 6Achtergrond 7Achtergrond 8 - Achtergrond 9Achtergrond 10

 Gestreepte Achtergronden

Dus bestel nu en je krijgt:

Meer dan 100 verschillende achtergrond afbeeldingen in zowel PNG als JPG bestand.  Deze kun je direct als achtergrond voor bijvoorbeeld je website gebruiken. Er is geen speciaal programma of software voor nodig.

Een gebruiksaanwijzing voor de bestanden met daarin voorbeelden van de code die je voor je website kunt gebruiken.

Nu Bestellen

30 Dagen Garantie

 

Let op: Aangezien VM Websites gebruikt maakt van de internationale site "24/7 Internetstore" voor de afhandeling van alle betalingen en leveranties is het mogelijk dat de prijs in Amerikaanse dollars vermeldt is in plaats van Euros. De betalingen gaan via Paypal, dit is een van de grootste en de meest betrouwbare betaalsites. Paypal accepteert alle grote creditcards.

Bent U niet tevreden met het geleverde product, of heeft U hulp nodig bij het gebruik ervan, neem dan zo snel mogelijk contact op met VM Websites via ons contactformulier.